Tuotteet

Kermakakut - mansikka, kinuski, hedelmä

30 hlö 70 €
20 hlö 50 €
10 hlö 30 €

Suklaakakut - suklaakreemitäyte- ja kuorrute, suklaavaluma, koristelu vaihtelee

20 hlö 70 €
10 hlö 40 €

Fantasiakakut

Fantasiakakut eli kakut joissa esim. kreemi/sokerimassakuorrute +
sokerimassakoristeet, hinta määräytyy työn vaativuuden, koristelun ja kakun koon suhteen. 

Juusto-/hyydykekakut

24 cm halkaisija 45 €
20 cm halkaisija 35 €

Voileipäkakut

Kinkku
30 hlö 90 €
20 hlö 75 €
10 hlö 50 €
Lohi
30 hlö 95 €
20 hlö 80 €
10 hlö 55 €
Kasvis
30 hlö 90 €
20 hlö 75 €
10 hlö 50 €

Muita tilattavia tuotteita

Toscakakku
15 hlö 45 €
Porkkanakakku
15 hlö 45 €

Porkkanakakku pellillinen
(20 palaa) 45 €
Marjapiirakka pellillinen
(20 palaa) 35 €
Omenapiirakka pellillinen
(20 palaa) 30 €

Kinkkupiirakka pellillinen
(20 palaa) 50 €
Lämminsavulohipiirakka pellillinen
(20 palaa) 55 €

Kahvikakut
Tiikeri 12 €
Suklaa 12 €
Mauste 12 €

Pikkuleivät
Herrasväen pikkuleivät 30 €/kg
Kaneliässät 24 €/kg
Manteli Wilhelmiinat 24 €/kg

Gluteenittomilla raaka-aineilla valmistetuista tuotteista
veloitan 5 € enemmän per tuote, luethan lisää gluteenittomien
tuotteiden valmistuksesta kohdasta Tilaaminen.

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita soittamalla numeroon 0449831572 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen kotileipomoruusupuu@gmail.com, mainitse sähköpostissa myös puhelinnumerosi.  Sähköpostitilauksissa tilaus vahvistetaan sähköpostiin vastaamalla tai soittamalla, jos sähköpostiisi ei ole vastattu vuorokauden sisällä niin soita minulle. Voit tilata minulta myös laittamalla viestiä Facebookissa Kotileipomo Ruusupuu, tällöinkin tilaus vahvistettu vasta kun olen vastannut viestiisi. Tee tilauksesi riittävän ajoissa (n. 2-4 vkoa) ennen toivottua ajankohtaa varsinkin suurempien tilauksien kanssa, jotta minulle jää aikaa raaka-aineiden hankintaa, tilauksen suunnittelua ja toteutusta varten. Tilanteesta riippuen, saatan ehtiä tekemään nopeallakin aikataululla yksinkertaisen tilauksen, aina kannattaa siis tiedustella. Huomioithan että koska työskentelen yksin, voin ottaa kakkutilauksia vastaan vain rajallisen määrän ja siksikin kannattaa tilaukset jättää mahdollisimman ajoissa.

Kun tilaat, mieti valmiiksi mitä olet tilaamassa, kuinka monelle ja toivottu ajankohta tilauksellesi. Mainitse tilauksen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot. Suosin leivonnassa laktoosittomia raaka-aineita mutta kerro silti toiveesi laktoosittomuudesta tilatessasi. Kotileipomossa ei voi valmistaa gluteenittomia tuotteita, mutta toiveesta voidaan käyttää gluteenitonta jauhoseosta asiakkaan tiedostaen, että keittiössämme pölisee vehnäjauhot ja samoja astioita ja välineitä käytetään kuin muussakin leivonnassa.

Valmistan kakut suoraan pahvialustoille mutta voit halutessasi tuoda oman kakkulautasen/tarjoilualustan jos haluat kakkusi valmistettavan tällaisen päälle.

Tilaus noudetaan Kotileipomo Ruusupuusta sovittuna ajankohtana ja on noutamisen jälkeen asiakkaan hyväksymä ja hänen vastuullaan. Tilaus maksetaan noudon yhteydessä. Maksutavoista suositelluin on korttimaksu, käteisellä maksaessasi varaudu maksamaan tasarahalla. Suuremmissa tilauksissa (yli 200 €) veloitan etukäteismaksuna puolet tilauksen arvosta. Kuljetussuosituksena kakku/kakut on syytä kuljettaa suoralla liukumattomalla alustalla (auton takakontti/jalkatila).

Tilauksen peruuttaminen / tekijän sairastuminen

On ymmärrettävää että toisinaan suunnitelmat muuttuvat ja näin käydessä, peruthan tilauksesi viimeistään 4 vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa puhelimitse. Suuremmat tilaukset peruttava heti kun mahdollista, jos olen ehtinyt hankkimaan
raaka-aineet tilaukseen on kohtuullista että asiakas korvaa ne.

Tekijän sairastuessa sinulle ilmoitetaan välittömästi. Mahdolliset etukäteismaksut palautetaan kokonaisuudessaan takaisin. Ikävä kyllä peruutuksesta aiheutunutta mielipahaa en asiakkailleni pysty korvaamaan.

Tilauksen suunnittelusta

Olet tervetullut suunnittelemaan tilaustasi myös paikan päälle kanssani, kunhan sovitaan ensin puhelimitse suunnittelulle sopiva ajankohta. Esimerkiksi kakkuihin löytyy paljon ideoita netistä ja voit toimittaa minulle kuvankin, mutta huomaa että jokaisella kakuntekijällä on oma kädenjälkensä, ja mielellään en täysin kopioi toisten leipojien töitä.

Tekijänoikeuslaillisista syistä en voi valmistaa fantasia hahmokakkuja (esim. Ryhmä Hau, Frozen) myyntiin mutta valmiita kakun koristeita (kakkukuvat, figuurit joista on jo tekijänoikeusmaksut maksettu) voin kakuissa käyttää.